Annons
Användarnamn: Bymoaa
Ålder: 24 år
Bor: Borås
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2015-08-26
Senast inloggad: 2024-05-16 15:14

Hej, Mitt namn är Moa och jag är en ingenjörsstuderande amatörfotograf som tycker om att ta en paus i plugget för att få utlopp för det kreativa och fokusera på att fota en stund i vardagen. Det är höjdpunkten på dagen efter att man suttit framför en skärm hela dagen och försökt förstå sig på krångliga matte ekvationer.

Jag gillar att variera mitt fotande mellan natur, djur, porträtt och allt därimellan. Kameran hänger med i vardagen och jag försöker fånga ögonblicken jag annars inte kommer att komma ihåg.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Mode, Svart-vitt, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Toycamera, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Thailand 2017, hade med mig kameran konstant i 2 veckor och kom hem med över 2000 bilder, naturen var såpass vacker och ljuset likaså att det knappt kändes värt att redigera bilderna.

Mitt sämsta fotominne:
Hornborgasjön 2024, Jag hade så många bra idéer i mitt huvud innan jag åkte dit men väl där blev inte en enda bild bra och det gick inte alls som planerat.

Jag fikar helst:
En kanelbulle och ett glas mjölk, gärna utomhus så fort solen är framme. Är kanelbulle för jobbigt att göra bakar jag alltid en kanelbullekladdkaka istället.

I kameraväskan har jag alltid:
Min fjärrkontroll! För att jag har en hemlig kärlek till själv porträtt

Drömbilden är:
Någonstans bland Nya Zeelands härliga natur

 
Bilder
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS