Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

767

Helt utmattad i kväll efter en dag i mest kyrkliga sammanhang, det var nog cyklingen som tog det mesta av kraften. Hade som så ofta en liten kamera med mig om ifall något intressant händer på vägen, men det gör det aldrig, som tur är kanske. Men tar jag inte med kameran kanske det gör det. Har ibland tankar på någon speciell bild, men den brukar jag ha glömt fullständigt när jag väl är där. I vart fall blir det i dag bilder på människor, det är ju en art som intresserar de flesta av oss. Och den lilla kameran hade jag med där, den användes flitigt.    

   Startar med svartvit, sen blir det färg.     

   

     Någon mer seriös fotograf än mig verkar det som.     

     

           

   

     

    

   

       

     

     

    

       Till sist det som den dagen  fick bli en fullvärdig  middag.        

Inlagt 2018-08-19 18:24 | Läst 939 ggr. | Permalink
Härliga bilder på både intressanta människor och snygga bilar!
Hälsningar, Bjarne
Svar från Vibybo 2018-08-19 18:56
Tack Bjarne, där vilade inga ledsamheter den dagen, själv missade jag tyvärr årets sista fest nyligen, gillar det stället.
Så härlig blandat du visar idag. Tjejerna som verkar ha ingått i någon slags tävling är ju helt normala i sina former, även om hårfärgen kanske inte är helt normal. Kul att hon som vann snabbt bytte ut sina röda högklackade till mer vettiga skor och att hon har de röda i väskan när du fångade henne på bild. Gillar specifikt 12:e bilden (tror jag) med en familj bakifrån i en svart bil med kvinnan bakom ratten, underbar. En riktigt smaskig måltid vid enstaka tillfällen. Jag vill gärna ha dillpulver på potatismoset (som ska vara pulvermos :-).
Hälsningar Lena
Svar från Vibybo 2018-08-19 19:01
Intressant, har aldrig hört om dillpulver, stavningskontrollen på plattan vill inte ens godta ordet, men jag tror på dig! Damerna är helt normala, arbetande mammor, det bästa som finns. Det är ett ställe för veteranfordon, och folk är mycket trevliga, ordningen exemplarisk. En del av damerna sjunger också i orkestern senare på kvällen, och de sjunger hårresande bra.
Lena Holm 2018-08-19 20:17
I kryddhyllan i affären heter det bara "dill". Men det är torkad dill som är finhackad och för mej är det dillpulver. Gott att ta till då man bara behöver lite dillsmak och inte har färsk eller frusen dill till hands.
Hälsningar Lena
Människor på marknad, riktigt bra o varierade bilder, den första svv är extra fin. Vad är det för marknad? Hils, LO
Svar från Vibybo 2018-08-19 19:04
Där är marknadsstånd, men ingen egentlig marknad. Det är Vinterlust i Tollarp, tyvärr missade jag årets sista stora baluns, den är fantastisk. Man bör anlända i veteranfordon, men det är inget tvång och helt fri klädsel.
Bild 5 var riktigt bra!
Svar från Vibybo 2018-08-19 21:03
Tack Ragnar, människor brukar vara intressantare vid tillställningar som dessa jämfört med till vardags. Själv är jag avvikande klädd där med lite finare märkeskläder, men det går bra det med.
Fin kavalkad..fastnade för 5:an med snygga gula klänningen, röda håret och rosthögen i bakgrunden..
Bilfolket kan iallafall inte klaga på sommaren som varit...läge för nercabbat dygnet runt närapå.
Mv/Gunte..
Svar från Vibybo 2018-08-19 22:14
Tack Gunte, det har utan tvekan varit cruisingsommar för både två och fyrhjulingar denna sommar.
Kul samling bilder, verkar vara någon slags nostalgiträff och så dyker det upp en kunglig liten kattman också.
Smaklig måltid, mätt lev du säkert på den brickan.
Svar från Vibybo 2018-08-20 11:52
Tack Margareta, i vissa lägen är klassikern "korv med mos och allt till" en duglig måltid. Tyvärr hade de inte den rosa räksalladen till. Det är en klubb för motorintresserade, men alla är välkomna.
Riktig folkfest med tydlig touch av anno dazuma! Finns det ute av teaterapor i oss alla kanske? Populärt att få klä ut och visa upp oss är det!/ Björn T
Svar från Vibybo 2018-08-20 11:57
Jo, livets apspel är väl den främsta scenen att uppträda på. Här på bilderna ovan tror jag att det är kul att klä ut sig, ha trevligt utbyte med folk runt sig och koppla av helt enkelt med likasinnade. Nästa dag är det vardag igen, arbete, handla, laga mat sen upprepas det om och om igen.
Härliga bilder du bjuder på här Stefan! Min favorit är nog den första .

Hälsar
Eva
Svar från Vibybo 2018-08-20 18:28
Tack Eva, ibland får människor fly vardagen.