Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

Svanar

Lite ur bildlagret innan jag ger mig ut, solen skiner ju. Bilderna tagna tidig vinter vid havet; det var blåsigt, någon plusgrad och kallt.

Tillägg: Nu har jag tagit en sväng med elcykeln, fåglarna var som bortblåsta. Det var en skön cykeltur men svår; lutande lervälling, nedfallna grenar, vindstötar och bländande sol. 

Tidigt är det, solens strålar ger svanarna en varm färg. Inte så starkt gryningsljuset, men det fungerade hyfsat.Någon halvtimme senare.  Och en kvart senare Men detta var nog lite tidigare, minns inte. 

Inlagt 2016-12-27 09:29 | Läst 2270 ggr. | Permalink
Ni hade tydligen ett tufft väder i går. Här hos mig blev det bara lite blåsigt, fast det blåser även i dag så pass att småfåglarna håller sig borta från mataren. Dina stora fåglar här fixar nog dessa vindar bättre.
Fint Ljus!
Svar från Vibybo 2016-12-27 17:12
Tack Margareta, tydligen har mitt förråd skakats lite, för nu när jag kom ut hade ett element på väggen lossnat och hängde på trekvart.
Härligt med hav i bild! Det händer alltid nånting när man är vid havet.. Ser rätt blåsigt ut, men absolut inte vintrigt!
Hälsn!
Svar från Vibybo 2016-12-27 22:20
Tack Jan! Det är alltid skönt att komma dit oavsett om det blir bilder eller ej.
Fina bilder på vackra fåglar, till våren så kommer de (Sångsvanarna) tillbaka hit, och då skall jag ta mig till Tysslingen igen, för att försöka ta några bilder med Tamronen.
Ha det gott/Stig
Svar från Vibybo 2016-12-27 22:32
Tack Stig, härnere brukar sångsvanarna stå ute på gröna åkrar om vintrarna när man kör förbi, men just i år har jag inte sett många. Men en del par har häckat i sjön hemmavid de senaste åren, troligen är de stora vassbältena godtagbara för en ödemarksfågel som skall häcka.