Fotosidan Akademi: On Location Natur 2024 (7-8/9)100 Akademipoäng

On Location 2024 (7-8/9)

En inspirationshelg med naturfotoglädje och kreativitet, som bygger vidare på succén från våra tidigare ”On Location Natur”, denna gång på Värmdö 7-8 september. Under ledning av några av Sveriges främsta naturfotografer varvar vi åter praktiska workshops ute i terrängen med spännande bildföredrag från när och fjärran. Samtidigt får du chansen att känna på den senaste tekniken, träffa ett urval av de bästa tillverkarna och några av deras ambassadörer, samt prova på deras utbud av utrustning. Utvecklas som fotograf i ett unikt innerskärgårdslandskap och diskutera bild och fotoresande tillsammans med likasinnade.
En helg med guldkant som arrangeras av Fotosidan och Wild Nature Fotoresor.

Från 2 295 kr (7-8/9) - Boka din plats

Ett naturskönt besöksmål i Stockholmstrakten – innerskärgårdsmiljö, skogsreservat och ett riktigt kvalitetshotell

Träffa bland andra de välkända naturfotograferna och fotoreseledarna Jan Pedersen, Frida Hermansson, Staffan Widstrand, Henrik Karlsson och Magnus Martinsson.

Skeviks gård, med sina anor ända tillbaka till 1500-talet, är numera varsamt omgjord till ett fint, kvalitetshotell med ett ambitiöst och gott kök, beläget vid en naturskön havsvik på Värmdö, ca 25 minuters bilfärd från Stockholms centrum.
Vackra gårdsbyggnader från fyra århundraden, pietetsfullt renoverade och moderniserade, såväl som fullt moderna designhotellbyggnader och bekväma rum.

Lärkfalken brukar häcka här, rådjur går i gryningen i trädgården och havsörnen är en regelbunden syn i skyarna över detta vackra Värmdölandskap, där ett småbrutet jordbrukslandskap kombineras med havsstrand och skogsreservat med hällmarkstallskog och blandskog.

Maten på Skeviks gård är i inte så liten utsträckning ”härproducerad”, man har egna djur, bikupor och grönsaksodlingar, dessutom samarbetar man med flera lokala matproducenter och råvaruleverantörer.

För den som vill bo över har vi reserverat ett antal rum till ett bra pris.
Du kan också välja att bara delta under dagtid.

ON LOCATION-PASSET
Gäller för ett antal aktiviteter under lördagen och söndagen:

• Alla bildföredragen

• Tre workshops med erfarna naturfotografer

• Lunch lördag och söndag

• Deltagande i fototävlingen

• Mässa med leverantörer av kameror, objektiv mm.